NAGELS
Vanuit alle technieken heb ik gekozen om voornamelijk te werken met de lamplight-techniek, ook wel gelnagels genoemd. Dit omdat gel een licht materiaal is dat op alle typen natuurlijke nagels, zoals o.a. slappe, splijtende, droge en broze nagels, zeer goed hechten. Daarnaast is het voordeel dat ze flexibeler zijn dan de andere technieken en minder snel zullen breken. Uiteraard werk ik met alle technieken.

Alle systemen leveren prachtige en natuurlijk ogende resultaten op bij het verstevigen van nagels!
Met kunstnagels heb je in één behandeling direct mooie, lange(re) nagels. En als er eentje breekt, kunt u deze laten repareren.

U dient er rekening mee te houden dat de gel –of acryllaag gehecht is aan de natuurlijke nagels, de grootste fout die gemaakt wordt, is dat men de nagels eraf wil trekken.
Voor alle technieken geldt: indien u niet langer kunstnagels wenst te dragen, dan verwijder ik ze graag voor u zodat de natuurlijke nagels in goede conditie blijven.
GEL
Gel is een vloeibaar systeem, dat in een UV lamp moet uitharden. Gel bestaat uit 89% acrylaten. Gel is zachter dan acryl. De UV-a straling in de lamp is laag gedoseerd en niet schadelijk.
Je huid wordt ook niet bruin door de lamp, Gelnagels worden verwijderd door de kunstof laag heel dun te vijlen.
ACRYL
Acryl is een poeder-liquid systeem, dat binnen 1,5 minuten aan de lucht droogt. Acryl bestaat uit 95% acrylaten. Acryl is helder en heel mooi maar kan wel wat sneller brokkelen.
SOAK-OFF GEL
Voor deze verstevigende kleurengel kunt u kiezen als u tijdelijk mooie nagels wenst. Deze gel wordt op de natuurlijke nagels aangebracht en geeft een hoogglans resultaat voor 2 a 3 weken. Door zijn flexibiliteit geeft hij mee met de natuurlijke nagel. Geen afbladderende lak meer of vervagende kleuren. En omdat je nagels volledig droog zijn als je hier de deur uit gaat: geen beschadigingen!
NABEHANDELINGEN
Ik streef ernaar om de kunstnagel zo door te laten groeien dat deze, na 2 a 3 opvulbehandelingen, ongemerkt over gaat van kunstnagel in de natuurlijke nagel met een verstevigende laag eroverheen.
Het is niet nodig om de kunstnagel er om de opvulbeurt af te halen en dan weer van voren af aan te beginnen, dit is niet goed voor de natuurlijke nagelplaat en de klant wordt onnodig op kosten gejaagd. De ervaring in mijn salon is juist dat de klanten heel trots zijn als ze kunnen zeggen dat het hun eigen nagels zijn.

Bij deze behandeling worden uw nagels weer zo bijgewerkt dat ze hun optimale stevigheid weer bereiken.
Een opvulbehandeling is meestal om de 3 à 4 weken. U kunt bij deze behandeling telkens voor een ander eindresultaat kiezen, zoals een naturel glanslaag voor de natuurlijke look, een French Manicure of een gehele lak over de nagel verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.